Partytenten voorwaarden


De vermelde prijzen op de website zijn exclusief BTW, per dag en per stuk indien niet anders vermeld.

Huurprijs vanaf de 2de dag is 50%, voor langere perioden gelieve kontakt op te nemen.

De levering is gratis binnen de straal van 25 km rond ons firma adres. Vervolgens wordt er buiten deze straal € 0,50 per km aangerekend. .

Alle prijzen op de website worden vermeld onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Minstens 1 persoon van de organisatie (huurder) moet aanwezig zijn bij opbouw en afbraak van de tent. De Opbouw en afbraak wordt steeds gedaan door personeel van de verhuurder.Een helpende hand is steeds welkom.

Bij de afbraak van de tent zorgt de huurder dat de tent leeg en vrij is. Indien de verhuurder de tent zelf moet leegmaken, worden deze extra uren aangerekend aan € 25,00 per uur.


De gehuurde goederen blijven altijd eigendom van de verhuurder. Het is de huurder niet toegestaan om de gehuurde goederen onder te verhuren of aan derden uit te lenen.


Bij annulering binnen de 10 kalenderdagen voor aanvang van de huurtermijn is 50% van de totale huursom verschuldigd. Bij annulering worden er geen transportkosten in rekening gebracht.

Bij annulering door voorspelling van hevige wind ( meer dan 5 beauford ) of windstoten van meer dan 90Km per uur zullen er geen kosten aangrekend worden.


De verhuurder behoudt het recht om bij hevige wind ( meer dan 5 beauford ) of windstoten van meer dan 90 Km per uur de opbouw van de tenten te weigeren.